Tuomari -Judge

Sherril Goodwin, Kennel Spitewinter


Jo varhaislapsuudesta lähtien elämääni on kuulunut useita eri koirarotuja, mutta vasta 1983 hankin ensimmäisen bullterrierini nimeltään Molly. Hän oli upeasta suvusta, mutta en ollut lainkaan valmistautunut tähän hulluun, jääräpäiseen, ihanaan, kaikin tavoin ainutlaatuiseen rotuun.

Molly astutettiin kahdesti standardi bullterrierierillä. Hänet astutettiin myös punavalkoisella minillä, jonka nimi oli ”Warbonnet Red Rum”. Tästä yhdistelmästä sai alkunsa kääpiöbullterrierikasvatustyöni, sekä syntyivät Mollyn parhaat jälkeläiset ja ensimmäinen muotovalioni tässä rodussa.

Vuosien mittaan muotovalioita on syntynyt kotimassani ja muissa maissa. Ja rakkaussuhde on ennallaan! Olen intohimoinen kaiken rotuisten koirien suhteen, mutta bullterrierit ovat vanginneet sydämeni.

Bullterriereiden, standardien ja minien, ansiosta minulla on ollut mahdollisuus arvostella ihastuttavissa paikoissa eri puolella maailmaa, saaden samalla uusia ystäviä. Odotan innolla vierailuani Suomeen viettääkseni aikaani samanmielisten bullterrieri- ja kääpiöbullterrieriharrastajien kanssa. Toivon, että näyttelystä tulee jokaiselle todella mieluinen ja kiitos, että soitte minulle kunnian arvostella koirianne.

P.S. UK:ssa minulla on oikeus myöntää sertifikaatteja 7 terrierirodulle ja minulla on Kennel Clubin valtuutus arvostella terrieriryhmä virallisissa näyttelyissä. Arvostelen myös muita rotuja. Omistan myös hoitokennelin hylätyille tai huostaanotetuille bullterrierielle ja kääpiöbullterriereille.

Spitewinter Kennels, Sherril Goodwin

Ohessa Minibulletin lehdessä 2-2021 ollut laaja tuomarihaastattelu.
Sherril Goodwin