Arkitottista Espoossa

29.4.2021

Arkitottelevaisuustreenit Espoossa 15.5., 22.5. ja 29.5.  klo 15:00

Koulutukset pidetään Espoossa, Hösmärinpuiston koulun lähellä, 
osoite Hösmärinahde 5.  Alueella on hiekkakenttää, nurmikenttää ja osin katettuakin tilaa sateen sattuessa. Koululla on parkkipaikka, johon voi jättää auton, eikä ihan mahdoton matka lähimmille bussipysäkeille.

Mukaan mahtuu 8 koirakkoa, ja voit tulla myös kuunteluoppilaiksi jos pentusi on vielä liian nuori. Sopiva alaikäraja tunneille n. 4 kk eli sen verran, että on oivaltanut hihnakävelyn ja jaksaa kävellä. Koulutus on maksuton. Kannattaa osallistua kaikille kolmelle tunnille, jos mahdollista! 

Sopiva ryhmäkoko 6-8 koiraa.

Arkitottelevaisuustreenit ohjaa Maarika Wallenius. Espoolaisella Maarika Walleniuksella on ollut amstaffeja yli kolmekymmentä vuotta ja hän on toiminut myös amstaffiyhdistyksen pentukummina, sekä järjestänyt useita koulutuksia bull-tyyppisille roduille. Päivätyössään Suomen Kennelliitossa Maarikan tietotaito koira-asioissa on vailla vertaa.

Saat vinkkejä arkielämään koirasi kanssa ja voit harjoitella esimerkiksi toisten koirien ohitustilanteita. Harjoittelemme perusjuttua eli opetellaan kontaktia, rauhoittumista, ohittamista, koiran lukemista siis sitä, mitä koiran kanssa arjessa muiden seassa liikkuessa tarvitsee.
Etusija kääpiöbulleilla, mutta stanttujenkin kannattaa ilmoittautua.

Maarika Wallenius ja Rusina, kuva Petteri Juuti, Yle