Liity jäseneksi!


Tämä yhdistys on sinulle joka kenties vasta haaveilet omasta minibullista tai sinulla jo on sellainen. 

Tule mukaan aktiiviseen ja mukavaan joukkoomme. Jäsenetuina tarjoamme 4 kertaa vuodessa ilmestyvän Minibulletin-lehden, joko painettuna tai diginä, jäsenkirjeitä, toimintaa yhteisen mukavan tekemisen merkeissä, terveystestitukia, joukkotarkastuksiin pääset jäsenenä edullisemmin. Hakiessasi jäseneksi, täytä alla oleva liittymislomake.  

HUOM! Sähköpostiisi ei tule erikseen vahvistusta ilmoituksen perillemenosta, mutta lähetettyäsi lomakkeen, tulee tälle sivulle Kiitosviesti.


Saat postia jäsensihteeriltä  ja jäsenmaksulomakkeen, ja kun maksu näkyy,  hallitus hyväksyy seuraavassa kokouksessaan uudet jäsenet. Vuoden 2024 jäsenmaksu on 28€, perhejäsenen sekä pennunostajan jäsenmaksu 10€.
Sekä yhdistyksen varsinaisella jäsenellä että perhejäsenellä on täysi äänioikeus yhdistyksen vuosikokouksessa. Jäsenille lähetämme jäsenkirjeitä, painetun tai sähköisen lehden 4 x vuosi. Osoitetiedot  annetaan myös STJ:lle Terrilifen postitusta varten, järjestämme joukkotarkkeja, luentoja ym. Pääset myös automaattisesti kotisivujen Jäsensivuille. Jäsenten omistamat koirat voivat osallisua Vuoden Kääpiöbullterrierikilpailuihin ja näitä voidaan valita kutsukilpailuihin , esim. CETS,  omistajien ollessa jäseniä.  Yhdistyksen tiedotteet ja lehdet ovat myös luettavissa jäsensivuilla. Yhdistyksen paikallisosastot järjestävät myös vuoden mittaan erilaista toimintaa. 

Jäsen on oikeutettu terveystukiin tehdessään koiralleen terveystutkimuksia ja lähettäessään tulokset jalostustoimikunnalle. Tukiehdot tästä.

Pentuejäseneksi

Kasvattaja, kerrothan pennunostajillesi jäsenyydestä! 
Pentuejäsenmaksu v. 2023 on 10 €, jonka kasvattaja maksaa kasvatinomistajien puolesta.
Pentuejäsenet saavat seuraavana vuonna automaattisesti jäsenmaksun, jonka maksamalla he voivat jatkaa jäsenyyttä. Mikäli jäsenyyttä ei halua jatkaa, laskun maksamatta jättäminen katkaisee jäsenyyden automaattisesti.
Jos haluat liittää kasvattiesi omistajia Suomen kääpiöbullterrieriyhdistys ry:n jäseniksi, täytä yllä oleva lomake jokaisesta uudesta jäsenestä, jäsenyyden laji: kasvattajan ilmoittama. Tähdellä merkityt kohdat ovat pakollisia, ilman tähteä vapaaehtoisia tietoja. 
 Jäsenyys on voimassa kun ilmoittaminen on käsitelty, jäsenmaksu on vastaanotettu ja hallitus on hyväksynyt jäsenyyden. Liitettävä pentuejäsen saa jäsensihteeriltä sähköpostiinsa vahvistuksen jäsenyydestä, viestiin vastaamalla pennunostaja voi kieltäytyä jäsenyydestä, mutta muutoin hän hyväksyy tarjotun jäsenyyden vuodeksi.

Mikäli koko pentuetta ei myydä kerralla hyväksytään pentuejäsenten ilmoittaminen sitä mukaa, kun pentuja myydään. Näin uudet pennunomistajat saavat mahdollisimman pian tietoa yhdistyksen toiminnasta. Voit ilmoittaa ylläolevalla liittymislomakkeella.