KALENTERI 2022

9.10.2021

Vuoden 2022 minibullikalenteri tulossa!

Nyt penkomaan tietokoneen ja puhelimen tiedostoja tai lataamaan muistikorttia uusilla otoksilla. Mieluiten ottaisimme vastaan valokuvia, joita ei ole Facebookin bulliryhmissä julkaistu ja tykkäilty. Kuvien tulisi olla tarpeeksi ”suuria”, 300 dpi, eli käytännössä vähintään 2-3 MB, pitkä sivu 3000 pikseliä, ja toki vaakatasossa. Kuvissa kannattaa kiinnittää huomiota toki tärkeimmän, eli koiran, lisäksi myös taustaan! Mahdollisimman neutraali, rauhallinen tausta, ettei vaikkapa ulkona mitään ylimääräistä pilkistä koiran korvien välistä !

Kalenteri valmistuu marras-joulukuun vaihteessa, eli oivallinen joululahja! Viime vuonna kalenterit myytiin pikavauhdilla loppuun (otamme vain n. 50 kpl painoksen)

Lähetä kuvat liitetiedostoina 30.10 mennessä minibulletin@gmail.com ja viestin aiheeksi Kalenteri. Mukaan kuvaajan nimi ja koiran kutsumanimi, sekä tieto siitä, saako kuvia käyttää esim. Minibulletinin tai kotisivujen kuvituksessa.

Kuvien aiheena siis kääpiöbullterrieri. Kuvien aihealue on tänä vuonna avoin käsittäen kaiken mahdollisen; minibulli harrastamassa, nukkumassa, kissan kaverina jne. sekä tietenkin vuodenaikaotokset ovat tervetulleita.

Hurmatkaa meidät ihanilla valokuvillanne, kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja nyt on oiva tilaisuus tehdä rotumme näkyväksi joka kuukaudelle!