Kalenterikuvia kaivataan!

22.9.2023

Nyt on taas aika....

-lähettää meille kuvia ensi vuoden kalenteriin!

Vuoden 2024 minibullikalenteri on taas tekeillä! Kalenterin koko avattuna A3, eli yläosassa kuva (A4, vaaka-asennossa) ja alapuolella kuukausikalenteri. Päivien kohdilla on mukavasti tilaa merkinnöille.

Kalenterin hinnaksi tulee 15 euroa + postimaksu, ja isommilla paikkakunnilla pyrimme mahdollisuuksien mukaan jakamaan kalenterin tilaajille ilman toimituskuluja. Kalenteri valmistuu marras-joulukuun vaihteessa, eli oivallinen joululahja!

Mutta… Nyt penkomaan tietokoneelta tiedostoja tai lataamaan muistikorttia uusilla otoksilla. Mieluiten ottaisimme vastaan valokuvia, joita ei ole Facebookin bulliryhmissä julkaistu ja tykkäilty. Kuvien tulisi olla tarpeeksi ”suuria”, 300 dpi, eli käytännössä vähintään 2-3 MB, pitkä sivu 3000 pikseliä, ja toki vaakatasossa.

jos kuvaat puhelimella, varmista että tiedoston koko on suurin mahdollnen tai RAW tiedosto.

Lähetä kuvat liitetiedostoina minibulletin@gmail.com ja viestin aiheeksi Kalenteri. Mukaan kuvaajan nimi ja koiran nimi ja kutsumanimi.

Kuvien aiheena siis kääpiöbullterrieri. Jotta valinta olisi hieman helpompi niin kuvien aihealueina ovat vuodenajat kevät, kesä, syksy, talvi sekä AVOIN, joka käsittää kaiken mahdollisen minibulli harrastamassa, nukkumassa, kissan kaverina jne.

Hurmatkaa meidät ihanilla valokuvillanne, kuva kertoo enemmän kuin tuhat sanaa ja nyt on oiva tilaisuus tehdä rotumme näkyväksi joka kuukaudelle!

Kaikkien kuvia lähettäneiden kesken arvotaan bullikoru.

Varaa kalenterisi ennakkoon kotisivuilla, niin voimme hieman tarkemmin varautua oikeaan painosmäärään. Viime vuonna tilasimme liian vähän ja edellisenä vuonna jäi muutama yli!

https://www.skbt.fi/minipuoti/

Kalenterin tuotto ohjataan terveydenedistämiseen.

Lähetä kuvat minibulletin@gmail.com sunnuntaihin 5.11.mennessä. Viestin aiheeksi ”Kalenteri”